Стартира кампания „Любовта е действие 2014“

На 23 септември стартира кампания „Любовта е действие 2014“. Тя се организира от информационен портал Инвитро България и десет от ин витро клиниките в страната.

Съпричастността на медиците към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна едни от най-големите ин витро центрове, да се включат в инициативата и да финансират двойки с ин витро процедури, инсеминации, диагностика на стерилитета, проследяване на бременността и дори предимплантационна диагностика. С тази инициатива, те доказват загрижеността си към своите пациенти.

 „Любовта е действие“ се провежда за втори път. Тази година в кампанията участват 10 ин витро клиники и ще бъдат дарени 18 процедури.

 Участващи инвитро центрове:

„Виена Ин витро Център“

„Вита Ин витро център“

Ин витро АГ Медицински център „Димитров“

Клиника „Малинов“

Медицински комплекс „Д-р Щерев“

Медицински център „Афродита

Медицински център „Вяра“

Медицински център за репродуктивна медицина „Радост“

МЦ „Надежда Репродуктив – София“, МБАЛ за женско здраве „Надежда“

Медицински център „РепроБиоМед“

Всяка кандидат-двойка, желаеща да участва, трябва:

– да изтегли текстовия документ (декларация) от Инвитро България, който е различен за всяка клиника, тъй като те предоставят различни дарителски пакети. За центровете, които предоставят две различни процедури, трябва да се подадат две декларации (по една за всяка процедура), ако разбира се, двойката отговаря на изискванията за тях;
– да попълни декларацията;
– да я прикачи на имейла на ин витро клиниката за която желае да кандидатства.

На 23 септември 2014 г. започва приема на документи. Срокът за подаване е до 10 декември. След кратък период, необходим за обработка на подадените декларации, ще бъде обявена дата за провеждане на жребия. Това ще се случи в ефира на Нова ТВ в предаването „На кафе“.

Победителя ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени по три резерви за всеки център, в случай, че печелившите двойки не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра, че двойката се откаже от дарението или в случай, че медицински причини не позволяват провеждането на такава процедура.

Няма ограничения за това, към колко центъра ще кандидатства една двойка. Това значи, че може да се подаде декларация към повече от един център, стига двойката да отговаря на критериите им. Критериите са публикувани в раздел Благотворителност. Не е позволено да се подават по няколко декларации към една и съща клиника.
За въпроси и дискусии, можете да посетите форума на Инвитро България и в съответната тема на даден център да си зададете въпросите или да споделите мнение за кампанията.

Декларацията за участие е прикачен файл и се изтегля от първия пост на форума на избраната клиника. За да го направите е необходимо да се регистрирате в сайта. Регистрацията се прави във форума. Уверете се, че отговаряте на изискванията на клиниката, която сте избрали.

 За информация, кандидатстване и изтегляне на декларация проследете линковете:

 

Източник:
Видео: TV 7, BTA
Back to top button