Финал на кампания „Любовта е действие 2014“

Финал на кампания „Любовта е действие 2014“

Днес 17 декември, в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, в присъствието на нотариус Любомир Христов, беше изтеглен жребия на печелившите двойки за кампания „Любовта е действие 2014“. Представители на деветте ин витро клиники от кампанията бяха две бременни дами и майки вече сбъднали мечтата си. Те в присъствието на техните малчугани изтеглиха печелившите номера.

Десетата клиника, Медицински център „Вяра“ София избра да следва различен регламент с който ще финансира една пациентска двойка от техния регистър изчерпила правото си на финансиране от ЦФАР.

Избора на клиниката ще бъде публикуван в Инвитро България в раздел Благотворителност.

Фирма IVD участва в кампанията, като осигурява на клиниките необходимите среди за култивиране на ембриони. Те ще бъдат осигурени своевремено за старта на процедурите.

Ето печелившите номера:

 Любовта е дествие

Призоваваме, печелившите двойки, да осъществят контакт с клиниката в най-кратки срокове. Ако има кандидати, които са избрани като печеливши за повече от един център да уведомят не само центъра в който ще изберат да направят процедурата си, но и другия за да може втория центъра да потърси първата резерва, която ще стартира процедура при тях.

 

Back to top button