Медицински център „Вяра”

Ние сме многопрофилен медицински център и разполагаме с едни от най-добрите специалисти в различните области на медицината. През годините старателно сме подбрали изключителни специалисти с дългогодишен опит и доказал се професионализъм и същевременно с това разширихме областите на медицината, в които се грижим за здравето на нашите пациенти.

За да осигурим максимална грижа за здравето разполагаме с медицинска техника от последно поколение, както и с нашия дългогодишен клиничен опит и вече над 10 години осигуряваме най-доброто медицинско обслужване на всеки един наш пациент.

Медицински център „Вяра” е основан през 1999 г. от доктора по медицина д-р Методий Генов – акушер-гинеколог с дългогодишен опит в България и в чужбина. След завръщането си в България, създава медицинския център, в който с натрупаният опит в съчетание с най-новите постижения в медицината да отговори на нарастващите нужди не само на семействата с репродуктивни и гинекологични проблеми, а също така и на бременни жени.

За тази цел, още от самото начало са разкрити дейности относно: репродуктивна медицина (ин витро оплождане, вътрематочни осеменявания, хирургично лечение на безплодието), ембриология, ендоскопска и пластична хирургия, андрология, имунология, детски и вътрешни болести, анестезиология и лечение на болковия синдром, проследяване на бремеността, раждане, предродилна подготовка на семейството за бъдещи родители, онкологична профилактика (онко цитонамазки, колпоскопия и мамологични прегледи) консултации с психолог и др.

Град: София
Адрес: ж.к.Света Троица, бл.347, /партер/
Телефон: 02 828 42 18;0889 11 26 40
Уеб сайт: viara-clinic.eu

Свързани статии

Back to top button