Медицински център „Афродита“

Медицински център „Афродита“ е модерна клиника, специализирана в ин витро процедурите, съхранение на стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв и лазерна терапия.

Новата ни сграда се намира в кв. Кръстова Вада и е създадена, за да Ви осигури медиaцински услуги от най-висок стандарт, при пълни комфорт и дискретност.

Репродуктивното здраве е наш приоритет. Процесът по ин-витро оплождане е отлична възможност да имате свое дете и затова екипът ни, освен със съпричастност и подкрепа, ще работи и с непрекъснат професионален стремеж към постигане на оптимални резултати.

Медицински център „Афродита“ Ви дава възможност да съхраните стволови клетки – кръв и тъкан от пъпната връв по време на раждането на Вашето бебе. Съхранението на хемопоетични и мезенхимни стволови клетки е застраховката в трудни моменти за вас и любимите ви хора, защото да спасиш живот е най-важното.

В центъра за лазерна терапия към Афродита ще Ви предложим разнообразни услуги обхващащи всичко от лазерните процедури. За вас ще се погрижат подбрани специалисти и консултанти.

Уеб сайт: www.afroditamc.com

Свързани статии

Back to top button