Първа бременност от кампания „Любовта е действие 2014“ в МЦ Репробиомед

Първа бременност от кампания „Любовта е действие 2014“ в МЦ Репробиомед.

МЦ Репробиомед може с радост да съобщи, че има положителен тест с развиваща се бременност след направена хетероинсеминация на пациентка спечелила тази процедура в последното издание на кампанията “ Любовта е действие 2014″. Жената беше стартирана по протокол с кломифен цитрат, проследена бе овулацията и хормоналния статус. Подготовката на пациентката, стимулацията и процедурата бе извършена от д-р Георги Николов (специалист акушер – гинеколог, завеждащ ембриологичната лаборатория на РепроБиоМед). 

На 22.03.2015 г. бе извършена вътрематочна инсеминация с донорска семенна течност. На 20.04.2015 г. е регистрирана бременност на 1 плоден сак със сърдечна дейност.

МЦ Репробиомед е едната от 10-те ин витро клиники, които взеха участие в кампания „Любовта е действие 2014“.

На 23 септември 2014 г. стартира кампания „Любовта е действие 2014“. Тя се организира от информационен портал Инвитро България и десет от ин витро клиниките в страната. „Любовта е действие“ е кампания в подкрепа на двойките със стерилитет в страната, която финансира разнообразни дарителски пакети включващи диагностика на стерилитета, инсеминации, ин витро процедури, предимплантационна диагностика та дори раждане и пакет проследяване на бременността.

На 17 декември, в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, в присъствието на нотариус Любомир Христов, беше изтеглен жребий на печелившите двойки за кампания „Любовта е действие 2014“. Представители на деветте ин витро клиники от кампанията бяха две бременни дами и майки вече сбъднали мечтата си. Те в присъствието на техните малчугани изтеглиха печелившите номера.

Екипа на Инвитро България и ин витро клиниките участници в инициативата пожелават късмет на останалите двойки.

Back to top button