Медицински комплекс „д-р Щерев“

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ предлага цялостни медицински грижи за женско и семейно здраве. С над 25 години успехи в асистираната репродукция екипът на болницата е помогнал на хиляди български жени и двойки да изпитат най-голямата радост – звънкия смях на бебе у дома.

В медицинския комплекс ще откриете квалифицирани специалисти, модерно оборудване, комфортна среда и персонализирана медицинска грижа по линията „семейно планиране – женско и мъжко репродуктивно здраве – зачеване – проследяване на бременност – раждане – следродилна рехабилитация – педиатрично проследяване – специализирани медицински прегледи за цялото семейство.“

В областта на акушерството в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се предлага висококачествена лекарска и акушерска грижа за проследяване на целия период на бременността. От 2006 г. Комплексът разполага с модерно родилно отделение и стационар за комфортен следродилен престой, които през 2014 г. търпят реновиране и двойно разширяване на капацитета си. Сериозен фокус и инвестиции са насочени към развитието на сектор по фетална и пренатална медицина. В него се прилагат възможностите на съвременната медицина за качествен пренатален скрининг на бременната жена и специализирани фетални изследвания (на плода).

Адрес: гр. София 1330, ж.к. Разсадника
ул. Христо Благоев №25-31
Телефон: 02 920 09 01
Факс: 02 920 18 27
E-mail адрес:
contact(@)shterevhospital.com
www.shterevhospital.com

[mom_video type=“youtube“ id=“EpUDWEoiMmU“ width=“620″ height=“360″]

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button