Отслабване с лимони е перфектната диета

Отслабване с лимони е перфектната диета. Гарантира постепенно отслабване и цялостно прочистване на организма.

Много хора се чудят как да свалят излишните килограми и се подлагат на зверски диети. След първите няколко дни наистина започват да слабеят, но скоро след това стават жертва на „йо-йо” ефекта и не само възвръщат предишното си тегло, но и добавят ново отгоре.

Диетата с лимони е сигурен и надежден метод за надеждно стопяване на излишните мазнини, въпреки че на някои може да се стори твърде драстична. Всъщност, с нейна помощ не само ще свалите някое и друго излишно кило, но и ще прочистите цялостно организма от натрупаните токсини.

Всичко което трябва да направите, е периодично да заменяте за по три дни традиционната храна с лимонов сок, кленов сироп и достатъчно количество вода. Излишно е да споменаваме, че сокът не трябва да се подслажда със захар или изкуствени подсладители, а само с чист натурален мед.

Благотворният ефект на лимона се дължи на богатото съдържание на витамин С, както и на калций и селен. Цитрусовият плод има пречистващо действие, стимулира храносмилането, силен антисептик е. Освен това осигурява мощна защита на кръвоносните съдове и тонизира целия организъм. Кленът пък съдържа в себе си два от основните за правилното функциониране на тялото минерала – манган и цинк.

Опитни диетолози съветват, преди старта на диетата да се подготвим психически достатъчно добре. Защото в интерес на истината не е толкова лесно да нарушим хранителните си навици и то за цели три дни. Ако срещнем трудности, може да започнем с по – малък период, от един ден например и на следващия сеанс да увеличим.

Изключително важно е след края на разтоварващите дни да не се нахвърляме като невиждали върху храната, а постепенно да се захранваме с плодове и зеленчуци, ядки, варива и по малко месо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button