Как да си върнем желанието за секс

Можете ли да си спомните последния път, когато нямахте търпение да се приберете и да се мушнете между чаршафите? Кога беше това? Миналата седмица, 

миналия месец? Последно …преди година? Понякога е по-лесно да се извините „Аз съм твърде уморен“, „Нека просто го направим през този уикенд“. Но трябва да ви кажа, че сексът е от съществено значение за здравословен брак, а също и за вашето здраве. Изследванията показват, че един щастлив сексуален живот може да ликвидира стреса, да се намали риска от болести на сърцето, и дори подобряване на имунитета. Опитайте се да си повишите либидото още днес, от това зависи вашето здраве и вашето добро разположение, както в къщи, така и на работното ви място. 

Ето няколко съвета за повишаване на либидото:
1. Като начало откажете цигарите и алкохола. Те увреждат кръвообръщението, а също се твърди, че подтиска нивата на тестостерона. Алкохола, до известна степен сваля задръжките, но като цяло не е препоръчителен за сексуалното желание.
2. Спортувайте повече – това помага на отделянето на малките белтъчни молекули, които се казват Ендорфини. Смята се, че те помагат на любовта. Помогне на сексуалния ти живот и повишава настроението.
3. Отслабнете – повишава самочувствието, а това само по себе си дава енергия и желание да обичаш и да бъдеш обичан.
Включете в диетата си повече плодове и зеленчуци, знае се, че те носят на тялото много витамини и антиоксиданти.
4. Доброто настроение категорична влияе положително на либидото. Забавлявайте се с любимите хора и с нещата, които ви правят щастливи. Това е сигурния начин да си повишите желанието за секс.
Опитайте! Можете да ни благодари по-късно.

 

 

 

 

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button