Правете секс

Колкото и голяма да е любовта между партньорите, колкото и силни чувства да раздират сърцата им, в определени моменти отношенията просто зациклят, без някой да има вина за това. Нещата стават трудни, доста често дори невъзможни, а това неминуемо довежда до огромен спад в доверието, чувство за вина или нескончаеми семейни скандали.

Сексолози от университета в Алабама обясняват, че за появата на подобни симптоми са виновни преди всичко еднообразното ежедневие, рутината в секса и липсата на физическа активност. При подобни ситуации, обичайно либидото се повишава чрез употребата на различни стимуланти като алкохол, наркотици или хапчета виагра. 

Учените обаче са категорични, че всички от изброените по – горе помощни средства са изключително вредни за здравето. Вместо да посягаме към тях и да трошим луди пари, достатъчно е да се огледаме в собствения си дом, където навярно ще открием достатъчно уреди, с които да внесем нотка на разнообразие в половия си живот.

Според мнението на специалистите, особено подходяща за повишаване на сексуалното удоволствие е вълчата кожа. Достатъчно било да я постелем на пода и да се тръшнем голи върху нея, за да предизвикаме неизпитвани до този момент преживявания и страсти. Малките косъмчета били в състояние дотолкова да раздразнят всяка жена, че да я докарат до екстаз дори и без мъжка намеса. При липсата на кожа от вълк, същата работа можела да свърши и постелката от най – обикновена овца.

„Достатъчно е да се поогледаме в собствения си дом и да развихрим въображението си. Не е необходимо да тичаме по секс шоповете, за да си купим някакви възбуждащи хапчета. Представете си каква работа може да свърши в леглото една най – обикновена краставица например” – категоричен е ръководителят на епика професор Антъни Блоу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button