Как да си поискам секс

Въпросът не е толкова как да убедим друг за секс, а как да подходим правилно. В крайна сметка за никого не е тайна, че в днешно време никой няма нищо против секса.

Заявяването на това директно не е най-подходящия начин. Има други методи, които носят по-голям успех:

Предложете нещо ново

Предложете разнообразие със секс играчки. Тук трябва да знаете, че не всички ще се навият на такъв вид експерименти. Само един честен разговор може драстично да промени интимния ви живот към по-добро. Чудесен начин да се разнообразят нещата в спалнята. Обсъдете общите предпочитания, споделете вашите фантазии, обяснете как се чувствате. След това задайте въпроса: „Мислила ли си да опиташ със секс играчка?“, „Какво мислиш за секс играчките?“ или всяка друга, която ще ви помогне да разберете мнението на човека по тази тема.

качествени вибратори

 

Малко количество алкохол

Колкото и банално да звучи, употребата на алкохол е най-разпространеният начин. Малко количество ще отпусне и двама ви и ще ви помогне да изпълните целта си. То е в състояние да освободи всички ваши желания и да улесни склонността ви към интимно забавление. Струва си да се отбележи, че става дума единствено за това да се отпуснете, а не да прекалявате.

Любовна философия

Ако човек положи всички усилия и компетентно изрази себе си пред избраницата или избраника си както за чувствата си, така и за желанието си, шансовете му да прави секс значително се увеличават. Грамотно подбрани фрази, красиви и нежни думи, напълно ще стопят леда в сърцето на другия и най-вероятно няма да може да устои.

Сексуално съблазняване

За да ускорите секса с човека, който харесвате, можете да използвате ефективен начин за съблазняване. Предполага не само да се напъхате под полата на момиче, което харесвате, но и да покорите душата ѝ, за да я очаровате. За това, на първо място, не би навредило да сте поне минимално наясно с нейните вкусове. Например, ако някои жени харесват мъже с брада, други, напротив, са категорично против. Същото важи и за избора на облекло. Ако някои дами харесват мъже, облечени в прилепнали дрехи, то други може да смятат такъв гардероб за доказателство за нетрадиционната сексуална ориентация на мъжа и напълно да откажат интимност с него.

Интимни разговори

Ако знаете за какво мечтае човека до вас и какви са предпочитанията му в леглото, можете постепенно да започнете да говорите на сексуални теми. Това е най-ефективният метод как да убедите някой за секс. Човекът срещу вас ще разбере отлично накъде върви комуникацията ви. Така че не се бавете, за да не попаднете в зоната за приятелството.

Свързани статии

Back to top button