Три женски грешки, които отблъскват мъжете

Закъсненията, тежкият грим и силният парфюм дразнят най-много.

На света навярно няма жена, която да не си е мечтала да бъде в центъра на мъжкото внимание. Някои успяват да постигнат това с лекота, но за други не е толкова лесно и с течение на времето се превръща в идея фикс. В старанието си да се направят привлекателни прекаляват и в крайна сметка постигат точно обратния ефект.

Кои са най – честите грешки отблъскващи мъжете разкриват последните проучвания по темата, извършени от специалисти по интимни отношения в Колорадо. След проведени експерименти учените определили трите основни женски действия, които дразнят най – много и в крайна сметка водят до невъзможност за реализиране на мечтаната връзка.

 Закъснението

На първо място това е вечното женско закъснение. Истинският мачо държи на точността и да се появявате час по – късно е пагубно не само за любовта, но и за приятелството като цяло. Вярно е, че на света идеални хора няма, но все пак не е толкова трудно да дойдете навреме. Ако сте от закъсняващите, просто тръгнете с тридесет минути по – рано от предвиденото по разписание.

 Тежкият грим

Втората причина за нежеланието на силния пол да предприеме любовна атака е тежкият, в някои случаи откровено неприятен грим. Твърде много хубавици си мислят, че като положат върху лицето си повече от четири тона бойни краски ще направят добро впечатление, или ще прикрият нещо, което смятат за недостатък. Истината обаче е, че мъжете искат да целуват жена, а не някакво подобие на пластмасов манекен. Естествената красота винаги е била на почит по целия свят и никакви синтетики не са в състояние да я заменят.

 Силният парфюм

Последната капка от чашата на търпението може да прелее заради твърде силен парфюм. Според учените, тежките аромати са в състояние да прогонят интимния партньор, защото обичайно той очаква да му миришете на жена, а не на химическа лаборатория. Избягвайте да се „къпете” в парфюм преди среща и търсете други начини, да хипнотизирате вашия човек.

Винаги отивайте добре подготвена на среща и никога не си позволявайте да се появите в неопрятен и отблъскващ вид. Поддържайте добра лична хигиена и се стремете да останете в златната среда. Прекаляването с каквото и да било най – вероятно ще разочарова бъдещия партньор и цялата работа ще бъде обречена на провал.

Свързани статии

Back to top button