Предозирането с витамини води до безобразия в секса

Предозирането с витамини води до същински безобразия в секса. Това съобщиха учени от Тайландския университет, които проведоха нарочно изследване за влиянието на полезните вещества върху либидото и половото влечение като цяло.

В проучването участваха общо 182 доброволци от двата пола, които били разделени на две основни групи. На първите докторите пробутали хапчета от захар и вода, но ги излъгали, че това са полезни хранителни добавки по последния писък на модата. Втората група обаче действително получила силни витамини в неограничени количества, на които всички се нахвърлили с огромно настървение.

Само след няколко часа, представителите на втората група буквално пощръклели и незабавно поискали да им бъдат предоставени подходящи места, където да излеят подпиращите ги чувства. След края на продължилата повече от три часа еуфория, голямата част от тях се появили препълнени със зверство и енергия.

По – интересно обаче е, че и излъганите със захарните хапчета също усетили известен прилив на сили, който учените обясняват с психологическата нагласа. Докторите били категорични, че за тяхното завишение на мерака не е виновна сладката съставка, защото била в твърде малки количества, а самовнушението.

След като уточнили окончателните изводи, изследователите отправиха апел към обществото да внимава с приема на витамини, защото колкото и да са полезни, при определени обстоятелства могат да създадат огромни проблеми. Основните последствия от припомпването са рязко повишаване на либидото и последващо чувство за безсмъртие, което в крайна сметка води до безразборен секс с непознати без никакви предпазни средства.

Back to top button