Нимфоманията била само измислица на мъжете

Лекарите обаче напълно оборват думите на заклетите феминистки

Група отявлени феминистки от САЩ излязоха с твърдението, че жени – нимфоманки всъщност не съществуват.

Според тяхната версия, нимфоманията като цяло била чисто и просто плод на болното мъжко въображение, търсещо храна за развихряне на своите аморални фантазии.

 Ръководителката на клуба Барбара Коклич е категорична, че истинският мъж си мечтае да притежава дива и необуздана красавица, която във всеки един момент да е готова за страстна битка между чаршафите. Според Коклич такава може да бъде всяка жена, стига човекът насреща да го заслужава.

Лекарите обаче напълно оборват думите на заклетите феминистки и заявяват, че нимфоманията е класифицирана като диагноза официално преди около 12 години. Тогава са проведени и първите задълбочени проучвания по въпроса, като в тях са участвали точно петдесет жени с такива симптоми.

 Според специалистите, нимфоманките са дами, които са в състояние на полова възбуда почти непрекъснато. Заболяването има различни стадии, като при най – тежките може да се стигне до оргазъм дори без да е осъществяван какъвто и да било полов акт. Такъв е случаят с медицинската сестра от щатите Ким Рамзи, която наскоро обяви пред медиите, че всеки ден получава по около 100 оргазма.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button