Нимфоманията била само измислица на мъжете

Нимфоманията била само измислица на мъжете

Група отявлени феминистки от САЩ излязоха с твърдението, че жени – нимфоманки всъщност не съществуват.

Според тяхната версия, нимфоманията като цяло била чисто и просто плод на болното мъжко въображение, търсещо храна за развихряне на своите аморални фантазии.

 Ръководителката на клуба Барбара Коклич е категорична, че истинският мъж си мечтае да притежава дива и необуздана красавица, която във всеки един момент да е готова за страстна битка между чаршафите. Според Коклич такава може да бъде всяка жена, стига човекът насреща да го заслужава.

 Лекарите обаче напълно оборват думите на заклетите феминистки и заявяват, че нимфоманията е класифицирана като диагноза официално преди около 12 години. Тогава са проведени и първите задълбочени проучвания по въпроса, като в тях са участвали точно петдесет жени с такива симптоми.

 Според специалистите, нимфоманките са дами, които са в състояние на полова възбуда почти непрекъснато. Заболяването има различни стадии, като при най – тежките може да се стигне до оргазъм дори без да е осъществяван какъвто и да било полов акт. Такъв е случаят с медицинската сестра от щатите Ким Рамзи, която наскоро обяви пред медиите, че всеки ден получава по около 100 оргазма.

 

 

 

 

Още новини