Мъжете също симулират оргазъм

Изследване сред повече от 1000 представители на мъжкия пол доказа, че мъжете също симулират оргазъм. По време на анонимен секс – тест мачовците чистосърдечно признали, че в повечето случаи са готови на всичко, за да не наранят половинката си.

Друго интересно интимно  разкритие е, че повече от половината мъжкари не се притесняват да правят стриптийз. 27 % от любителите на мъжкото кълчене на пилон пък се кефели неимоверно много, когато се разсъбличат пред дамите и го правели дори и за собствено удоволствие. По-голямата част от тях са категорични, че не искат заплащане, защото парите унищожавали цялото удоволствие.

Най-стресиращият факт, разкрит благодарение на анкетата обаче е, че повечето от момчетата заявяват, че не искат да изневеряват на половинките си. Над седемдесет процента от участвалите в експеримента твърдят, че не са имали дори и мимолетна връзка с друга жена, докато са били обвързани. Цели четиридесет и осем на сто пък споделят, че не си позволяват дори и секс фантазии с чужди дами.

В никакъв случай обаче не трябва да си правим грешни изводи, че българският мъж е омекнал, защото почти всички анкетирани са потвърдили, че харесват грубия секс и използването на различни играчки. Също така повечето мечтаят и за класическа тройка с две жени, но само със знанието и позволението на официалната съпруга.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button