Мъжете също симулират оргазъм

Изследване сред повече от 1000 представители на мъжкия пол доказа, че мъжете също симулират оргазъм. По време на анонимен секс – тест мачовците чистосърдечно признали, че в повечето случаи са готови на всичко, за да не наранят половинката си.

Свързани статии

Друго интересно интимно  разкритие е, че повече от половината мъжкари не се притесняват да правят стриптийз. 27 % от любителите на мъжкото кълчене на пилон пък се кефели неимоверно много, когато се разсъбличат пред дамите и го правели дори и за собствено удоволствие. По-голямата част от тях са категорични, че не искат заплащане, защото парите унищожавали цялото удоволствие.

Най-стресиращият факт, разкрит благодарение на анкетата обаче е, че повечето от момчетата заявяват, че не искат да изневеряват на половинките си. Над седемдесет процента от участвалите в експеримента твърдят, че не са имали дори и мимолетна връзка с друга жена, докато са били обвързани. Цели четиридесет и осем на сто пък споделят, че не си позволяват дори и секс фантазии с чужди дами.

В никакъв случай обаче не трябва да си правим грешни изводи, че българският мъж е омекнал, защото почти всички анкетирани са потвърдили, че харесват грубия секс и използването на различни играчки. Също така повечето мечтаят и за класическа тройка с две жени, но само със знанието и позволението на официалната съпруга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button