90 % от жените гледат еротични филми

Последните проучвания на британски специалисти показаха, че филмите за възрастни са много по – популярни сред представителките на нежния пол, отколкото сред мъжете. Колкото и изненадващо да звучи, този факт си има своето логично обяснение.

Голямата динамика в живота на съвременната жена не й давала възможност и достатъчно време, за да мисли самостоятелно как да зарадва своите сексуални партньори. Поради тази причина, дамите доста често превключвали на ХХХ канала или теглели еротични филми от интернет, за да се образоват и почерпят опит от професионалистките.

В проучването на сексолозите участвали около 500 британки, а от тях почти четиридесет процента признали, че получават истинско вдъхновение от порно филмите. Малко под тридесет и пет процента пък признават, че се разтоварват гледайки секс или горещи снимки в интернет. Половината от тях редовно правели това дори по време на работа.

Друг интересен момент в проучването е заключението, че точно четиридесет процента от жените буквално обожават да гледат порно с представителки на техния пол. Много малка част от разкрепостените обаче признават, че биха си легнали с друга жена, ако им се отдаде възможност.

Свързани статии

Back to top button