Безплатни прегледи на 7, 8 и 9 март в Пловдив и София

Безплатни прегледи на 7, 8 и 9 март в Медицински център 1 в Пловдив.

Всеки желаещ може да се консултира с дерматолозите д-р Галина Арабаджиева и д-р Нели Апостолова във връзка с кожни и венерически болести, бенки и туморни образувания, с офталмолозите д-р Екатерина Георгиева, д-р Наташа Гинева за катаракта (старческо перде) и доц. д-р Марин Атанасов. Безплатни прегледи можете да си направите и за неврологични заболявания. Швейцарският специалист по флебология и съдови болести д-р Петър Илиев, също ще консултира безплатно.

Хората, страдащи от хернии, хемороиди и фисури, както и всички хирургични заболявания от сферата на коремната хирургия, ще бъдат прегледани от д-р Александрина Александрова, д-р Грую Мишев, един от най-добрите специалисти по коремна хирургия в Южна България, и проф. д-р Петър Учиков, дмн – доайен в гръдната и коремната хирургия, дългогодишен декан на Пловдивския медицински университет, заместник-председател на Българското хирургично дружество.

Безплатните очни прегледи за глаукома и катаракта (вътрешно перде) ще се провеждат и от 7 март до 8 април 2011 г. от 8.30 до 12.30 ч. в понеделник, вторник и петък, в Диагностично-консултативен блок „Александровска” в УМБАЛ „Александровска“ – София.

Свързани статии

Back to top button