Инвитро клиника „София“ с награда за многобройните кампании и безплатни прегледи

Снощи на тържествена церемония бяха връчени годишните награди „Даниела Сеизова – В името на живота“.

Награда в категория „Бизнесът в подкрепа на кауза“, получи Инвитро клиника „София“ – за многобройните кампании и безплатни прегледи.
Д-р Десислава Тачева получи благодарствена грамота за „стотиците бебета, които се раждат благодарение на невидимите й вълшебства“. Грамотата й връчи Сияна – първото бебе, от замразен ембрион на екипа на д-р Тачева и д-р Владимиров.

В категория „Човек с голямо сърце“ – наградата отиде при VenZy за „подкрепата му в кампанията за мъжко репродуктивно здраве „Една мечта, една цел“. В рамките на кампанията Вензи имаше многобройни участия по медиите, както и фотосесия с цел – повече мъже да си направят спермограма и да проверят своите репродуктивни способност.“

В категорията „Пациентска организация или пациент“ награда взе Ивайло Митев. Каузата му „За да се роди едно Българско дете!“. През 2010 г. 36- годишният тогава икономист по образование започва да пише книги. Всяка книга е с мисия – събраните от продажбата ѝ средства отиват в помощ на едно българско семейство, което има репродуктивни проблеми. Събраните досега над 60 000 лева са дали надежда на 12 двойки. Пет от тях вече са щастливи родители, а още две бебета са на път да се появат.

Инвитро клиника „София“ :
СБАЛАГРМ „София“ подкрепя отново Благотворителната инициатива „Коледно желание“
Месец на безплатни гинекологични прегледи в СБАЛАГРМ София

Свързани статии

Back to top button