Първата бременност от кампания Любовта е действие е във Вита Ин Витро Център

Първата успешна процедура на кампания „Любовта е действие“ е във „Вита Ин Витро Център“.

Националната кампания „Любовта е действие” се осъществи съвместно от Инвитро България и няколко ин витро центъра в страната, сред които и „Вита Ин Витро Център”. Целта на кампанията бе да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури и/или инсеминации. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” дари 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.

Над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Ин Витро Център”. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в „Шоуто на Слави” през Септември месец.

В допълнение на безплатните процедури от „Вита Ин Витро Център”, фирма „MLD”, с която „Вита Ин Витро Център” работи съвместно, подари и медикаментите за стимулиране на избраната дама за ин витро процедура. С помощта на д-р Николай Попов и екипът от „Вита Ин Витро Център” именно тази дама вече може да се похвали с успешно зачеване.

За „Вита Ин Витро Център”

„Вита Ин Витро Център“ е създаден като част от структурата на Многопрофилна болница за активно лечение „Вита”. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

„Вита Ин Витро Център“ предлага възможност за извършването на всички необходими изследвания на едно място, а специалистите на болница „Вита” са на разположение за консултации в областта на акушерството и гинекологията, в това число и пренаталната диагностика, а също така психологията, урологията, неонатологията, педиатрията.

„Вита Ин Витро Център“ разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най-съвременните технологии за асистирана репродукция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button