Финал на кампания „Любовта е действие 2013“

На 03 Септември 2013 г. в „Шоуто на Слави“ по БТВ се излъчи финала на национална кампания „Любовта е действие 2013“. В ефира на шоуто се изтегли жребия за 13-те двойки, които подадоха декларации за участие в дарителската кампания.

Национална кампания „Любовта е действие“ е инициатива на 8 ин витро центъра и Инвитро България за подпомагане на двойки със стерилитет. С тази инициатива бяха дарени 7 ин витро процедури, 4 авто и 2 донорски инсеминации. В нея участваха 8 ин витро центъра:

Медицински център „Бора“ Пловдив

Медицински център „Репробиомед“ София

Медицински център „КИРМ“ Плевен

Болница „Св. Лазар“ София

Медицински център МЦ“Репромед“ Плевен

Медицински център МЦ АГ „Димитров“

Медицински център МЦ „Вяра“

Медицински център МЦ „Вита“

Към момента са проведени 6 ин витро процедури и 5 инсеминации. Поради изключително прецизната подготовка на двойките и специфичността на провеждащите се изследвания и диагностични процедури, две от двойките все още не са стартирали своите процедури. Към момента има една двойка с нормално протичаща бременност и това е кандидат двойката на Вита Ин витро център. За съжаление две двойки, на Медицински център „Бора“ Пловдив и Болница „Св. Лазар“ София, при които е била установена бременност, са завършили със спонтанни аборти.

Пожелаваме успех на предстоящите ин витро процедура и инсеминация на двете кандидат двойки, които са отложени за септември месец. Пожелаваме и успех на двойките, които не успяха в тази кампания и ги уверяваме, че усилията на Инвитро България и инвитро центровете в страната ще продължат за задоволяване на техните най-съкровенни желания – да се сдобият с рожба.
Успех и лека бременност и на двойката на Вита Ин витро център.

Back to top button