Мира Пантева: Благодаря Ви д-р Димитров

След няколко години без успешни опити за забременяване, лапароскопия, хистероскопия, лечение с Диферелин и обикаляне по много доктори, близки приятели ни насочиха към центъра на д-р Йосиф Димитров. Още на първия преглед ми хареса точността и откровеността на д-р Димитров, отзивчивостта на целия екип на Ин витро център Димитров, които ни подготвиха документите за отпускане на лекарствата за инвитро през Здравната каса / тогава през 2006г. още не съществуваше Фонда/. След няколко неуспешни инсеминации, които направихме докато чакахме одобрение, започна процедурата. Бях много щастлива, когато след трансфер на 4 ембриончета, снимките на които много мило ни показаха преди това, видях положителния тест. Радостта, че съм бременна беше споделена от целия екип на центъра, като на 08.03.2007г., точно на самия празник – Деня на мама, се роди нашата прекрасна дъщеря, за която благодарим от все сърце.
А ето и историята, както сме й разказали на нея преди година когато започна да се интересува повече от това как се появяват бебетата. Слава богу ние можем да й обясним, без да включваме в разказа някои неща, за които според нас още е рано.
Мама и тати много се обичали и много искали да имат бебенце. Чакали сме те с много любов повече от 8 години, като д-р Димитров, който й показах по ТВ при негово участие в предаването на Ути Бъчваров, и неговия екип ни помогнаха да те имаме, като взеха яйцеклетка от мама и я събраха със семенце от тати и после те сложиха в корема на мама, за да пораснеш и да се родиш.
Мира Пантева

Back to top button