Избор на детски колички – мисия възможна

Само този, на когото не му се е налагало да избира детска количка смята, че това е проста работа. Ако сте в очакване на бебе и започнете да търсите първо превозно средство за него, ще се убедите, че разнообразието на пазара може да ви затрудни. Налага се да се съобразявате не само с визията, а и с много технически характеристики и наличието на различни екстри.
С помощта на онлайн магазинът Кидсо изборът на детска количка става мисия възможна.

Качествени и безопасни детски колички

Първият въпрос, който си задават родителите, е на какви критерии трябва да отговаря добрата количка. Качеството, безопасността, удобството и красивата визия са основните изисквания за всяка покупка на количка. Каталогът на Кидсо предлага огромен асортимент на модели с отлични технически характеристики, които са произведени от висококачествени материали.

Изделията са с гарантирано качество и отговарят на най-високите международни стандарти за сигурност. При всички модели безопасността на малчуганите е осигурена от предпазни бордове, има и обезопасителни ленти за ръце. Конструкциите са надеждни и са изработени от безопасни за здравето на бебето материали. Всички детски колички, поръчани от kidso.bg, имат гаранционни карти.

Каталогът на онлайн магазина дава подробна информация за важните характеристики на всички артикули, а за по-лесно ориентиране има снимки на моделите. Описани са всички параметри на изделието, като тегло, размери в сгънато и разгънато състояние, размери на колелата и др.

Практични детски колички

Важен момент при избора е удобството на малкия пътник. Количките са маневрени, а гумите имат амортисьори за по-меко возене. Седалката е с удобни размери и е подплатена с мека дамаска. Облегалките могат да се регулират в няколко положения на гръбчето, включително позиция „сън”. Регулира се също поставката за крачета.

Комфортът на децата се осигурява и от подвижни сенници и мрежести визьори. За удобство на родителите дръжките са ергономични и могат да се регулират в различни позиции на височина. Летните модели се сгъват изключително лесно – това може да стане само с натискането на един бутон и с една ръка.

Количките са придружени от много полезни аксесоари. Такива са покривало за крачета, чанта, мека двулицева подложка, адаптери за столче. Много практични са големите багажници и кошове за пазаруване.

Цените на количките в Кидсо са в много широк диапазон и всяко семейство може да направи своя избор според семейния си бюджет.

Комбинирани детски колички

Практични комбинирани колички

Практичните родители все по-често се ориентират към комбинираните колички от типа 2 в 1 и 3 в 1. Много от предлаганите от онлайн магазина Кидсо модели на детски колички са съобразени с растежа на бебето и разполагат с летен кош, кош за новородено и столче за кола. Най-често кошът за новородено се трансформира в лятна седалка.

Кошчето е подходящо за бебета до 6 месеца. То е лесно преносимо, разполага с удобна дръжка и възможност за монтиране върху шасито в различни посоки. За по-голям комфорт има няколко позиции за главичката на бебето.

При някои модели може да се ползва върху равна здрава повърхност и като люлка за приспиване. Столчето за кола също има удобна дръжка за пренасяне. Седалката за след 6 месеца се регулира до напълно легнало положение, което дава възможност за сън по време на дългите разходки.

Конструкцията е много лека, което прави количката лесна за пренасяне. Колелата са с окачване, което осигурява плавно и безпроблемно движение и меко возене по неравни повърхности. Предните колела са завиващи и имат възможност за застопоряване, а задните разполагат със спирачна система.

Маркови колички с модерна визия

Онлайн магазинът Кидсо предлага бебешки колички само от реномирани марки. Може да сравнявате и избирате между моделите на Zizito, Chicco, Lorelli, Chipolino, Kikkaboo, BebeDue, Cangaroo, Graco, и др.
Визията на количките е съобразена със съвременните модни тенденции по отношение на моделите и дизайните, а също и на цветовите решения. Родителите могат да изберат традиционните бебешки цветове за момченца и момиченца – синьо и розово.

Все повече се налагат унисекс разцветките, подходящи и за двата пола, каквито са светло и тъмно сиво, зелено, кафяво, черно и др. Освен едноцветни, има и колички в комбинация от два и повече цвята и с актуални принтове. За атрактивната визия помага също съчетанието с красиви детайли и мотиви.

Свързани статии

Back to top button