Д-р Ралица Сенкова

Специалист по акушерство и гинекология, репродуктивна медицина.
Родена 1979г. в гр.Бургас, омъжена с един син(2008г.).1998г. завършва Английска езикова гимназия ”Гео Милев” – гр. Бургас с пълно отличие.
2004г. завършва Медицински Университет-София.
В периода 2005г.-2010г. специализира Акушерство и гинекология в САГБАЛ“Шейново“-София и през 2011г. придобива специалност по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина
От 2008г.-2011г. работи в САГБАЛ“Шейново“-София, а от 2011г. е акушер-гинеколог от екипа на ДКЦ“Асцендент“ –София. Солидната й теоретична подготовка и позитивното отношение към пациентите са гаранция за нейния професионализъм в ежедневната й работа.
От 2012г. се присъединява към екипа на проф.Щромер във Виена Ин Витро Център в Токуда Болница София
2012г. преминава обучение в областта на стерилитета и репродуктивните технологии в Ин Витро Клиника Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz, Виена, Австрия под ръководството на проф. Щромер и проф. Обруца. Обогатяването на нейния опит в асистираната репродукция се базира на допълнителни специализации в клиниките на проф. Щромер в Словакия, Румъния и Полша.
През 2003г. и 2004г. като студент по медицина преминава обучения в областта на акушерството и гинекологията в Университетски болници в гр.Палермо, Италия и гр.Маастрихт, Холандия.
През 2007г. е специализира в областта на гинекологичната онкология към Клиника по Акушерство и гинекология в Университета Есен-Дуисбург, Германия и защитава проект на тема “Колпоскопски находки при HPV инфекция, поведение”.
Преминала следдипломни квалификации по ехография, колпоскопия и злокачествени заболявания на женската полова система.
Член е на Българския Лекарски Съюз и на Българската Асоциация по Акушерство и Гинекология.
Владее английски, немски и руски език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Проверете също
Close
Back to top button