Генетични консултации в Медицински Център РепроБиоМед

МЦ „РепроБиоМед“ вече предлага на своите пациенти Генетични консултации, които ще се провеждат всеки четвъртък от 17:00 часа след предварително записване на телефони 02/855 01 02, 0878 790 804.

След като изгради едно от най-модерните звена за молекулярна диагностика на Балканите, МЦ „РепроБиоМед” прави нова крачка към най-високите стандарти в асистираната репродукция и мултидисциплинарния персонализиран подход за лечение на своите пациенти като осигурява ежеседмични часове за генетично консултиране.

Консултациите ще бъдат осъществявани от Доц. Д-р Иванка Димова, изтъкнат специалист по медицинска генетика и преподавател в Медицински Универитет-София. Освен богатия си опит в клиничната практика, генетичните изследвания и консултации, Доц. Димова е участвала и продължава да работи в множество научни български и международни проекти, които дават съществен отзвук в съвременната молекулярна медицина.

Тъй като ръководителите на екипа на МЦ „РепроБиоМед” в лицето на Д-р Табакова, Доц. Николов и Д-р Николов работят в сферата на асистираните репродуктивни технологии вече повече от 26 години, генетичната консултация и арсеналът от молекулярно-диагностични методи ще бъде насочен предимно към двойки с репродуктивни проблеми и бременни пациентки. Освен това всеки мъж или жена, който по каквато и да е причина се нуждае от генетична консултация ще може да се възползва от високо специализираните дейности на нашият екип от квалифицирани професионалисти.

Генетични консултации ще се провеждат всеки четвъртък от 17:00 часа след предварително записване на час. За целта или ако имате допълнителни въпроси може да използвате телефони 02/855 01 02, 0878 790 804 както и да пишете на mail(at)reprobiomed.eu или v.penchev(at)reprobiomed.eu .

В допълнение, с гордост съобщаваме че към звеното по молекулярна диагностика на МЦ „РепроБиоМед” вече работи и имунологична лаборатория с консултативна дейност, която осъществява огромен набор от изследвания, свързани с репродуктивното здраве и успешното създаване на здрава рожба, което е и основна мисия на всички лаборатории и звена в нашата клиника, както и на специалистите, които работят в тях!

Back to top button