Ден на отворени врати с проф. Хайнц Щромер във Виена Ин Витро Център

На 08.01.2015 г. от 17:00 до 19:00, проф. Хайнц Щромер ще проведе безплатни консултации на двойки с репродуктивни затруднения. Консултациите се провеждат в рамките на инициативата на Виена Ин Витро Център, чийто основател и главен акушер-гинеколог е проф. Щромер.

Денят на отворените врати е събитие, на което имате възможност да се възползвате от безплатни консултации с проф. Хайнц Щромер и специалистите от Виена Ин Витро Център. За целта не е необходимо предварително записване, като времето, отделено на всяка двойка с репродуктивни проблеми, е според броя на дошлите. Всички пациенти, на които е необходима консултация, могат да донесат наличната си медицинска документация.

Ще се радваме да ни посетите и да се доверите на екипа ни, който с професионализъм и позитивно отношение ще Ви осведоми за иновативните подходи в сферата на репродуктивната медицина. Нашите специалисти прилагат международно утвърдени методи в областта на асистираната репродукция и постигат 61% успеваемост – клинични бременности от ембриотрансфер.
Очакваме Ви на 08.01.2015 г. от 17:00 ч. във Виена Ин Витро Център, който се намира в Токуда Болница София, ет. 9.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button