Безплатно инвитро с кампания „Любовта е действие 2013“

С наближаването на най – християнския празник Великден, искаме да ви уведомим за старта на национална кампания „Любовта е действие 2013“.

Тя се осъществява съвместно от:

МЦ „Бора“ – ПловдивМЦ „Репробиомед“- София, МЦ „КИРМ“ – Плевен, Болница „Св. Лазар“- София, МЦ „Репромед“ – Плевен, Медицински АГ център „Димитров” – София, МЦ Вяра – София, Вита Ин Витро център – София и Инвитро България.

Инвитро центровете и Инвитро България решихме да направим щастливи няколко двойки с даряването на инвитро процедури или инсеминации.

На 1 Май започва приема на документи на двойките желаещи да кандидатстват за безплатна инвитро процедура или инсеминация. Всяка кандидат двойка, може да попълни формуляр за кандидатстване изтеглен от форума на дадената клиника в инвитро.com и да го прикачи на имейла на ин витро клиниката за която ще кандидатства.

Срокът за подаване на документи изтича на 31 Юли. След двуседмичен период необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

Победителя ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат избрани и по три резерви за всеки център, в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра или в случай, че се откажат.

Няма ограничения за това към колко центъра ще кандидатства една двойка. Това значи че може да подаде декларация и към петте центъра, стига да отговаря на критериите им. Критериите са публикувани в раздел Благотворителност. Не е позволено да се подават по няколко декларации към една и съща клиника.

За въпроси и дискусии, можете да посетите форума на Инвитро България и в съответната тема на даден център да си зададете въпросите или да споделите мнение за кампанията.

Изисквания за кандидат-двойките на  МЦ Бора Пловдив –  Изисквания МЦ Бора

Изисквания за кандидат-двойките на МЦ Репробиомед – Изисквания на МЦ Репробиомед

Изисквания за кандидат-двойките на „КИРМ“ Плевен Изисквания КИРМ Плевен

Изисквания за кандидат-двойките на Болница „Св. Лазар“  Изисквания Св.Лазар

Изисквания за кандидат-двойките на МЦ „Репромед“ – Изисквания  „Репромед“

Изисквания за кандидат-двойките на МЦ АГ „Димитров“ Изисквания на МЦ АГ „Димитров“

Изисквания за кандидат-двойките на  МЦ „Вяра“ Изисквания на МЦ  „Вяра

Изисквания за кандидат-двойките на  МЦ „Вита“ Изисквания на МЦ  „Вита“

Пресконференция по повод Националната дарителска кампания „Любовта е действие“

Свързани статии

Back to top button