Анелия Йорданова: Във „Вита Ин Витро Център” работи изключителен екип от професионалисти

На колко години сте?
– В момента на 32 г, при стартиране на ин витро процедурата бях на 31г.

Как решихте да участвате в кампанията „Любовта е действие”?
– Денят, в който научих за „Любовта е действие“, беше един от най-тежките в живота ми. Бях в болнична стая и на следващия ден ми предстоеше операция за отстраняване на тубарна бременност. Същата вечер в„Шоуто на Слави“ представиха кампанията. За мен това беше знак на съдбата и след операцията веднага подадох документи за участие.

Как се почувствахте, когато разбрахте, че печелите ин витро процедура?

-През цялото време имах усещането и вярата, че ще бъдем от избраните двойки и с нетърпение чакахме избирането на късметлиите. Когато изтеглиха нашия номер за процедура във „Вита Ин Витро Център“, бяхме безкрайно щастливи и развълнувани, че сме на път да сбъднем мечтата си.

Какви са впечатленията Ви от „Вита Ин Витро Център”?

– Във „Вита Ин Витро Център” работи изключителен екип от професионалисти. По време на цялата процедура получавахме много внимание и грижи, както и подробни и изчерпателни отговори на всички наши въпроси. Тук искаме да благодарим на д-р Николай Попов и неговия екип, които през цялото време ни вдъхваха спокойствие и кураж. Естествено сме много благодарни и на ембриолог Гергана Ингилизова, без чийто професионализъм днес нямаше да имаме нашата първа рожба.

Колко време мина от първата Ви консултация във „Вита Ин Витро Център” до забременяването?

– От първата ни среща с д-р Попов през месец септември до ембрионалния трансфер изминаха шест седмици. В края на ноември вече знаехме положителния резултат от процедурата.

Как протече бременността Ви?

Бременността ми протече нормално с епизодични моменти на дискомфорт, които са присъщи за този период. Както може би при всяка първа бременност, и аз имах своите притеснения, но в крайна сметка всичко мина благополучно.

Колко е голяма дъщеря Ви сега?

– Тъкмо навърши 2 месеца.

Какво бихте посъветвали всички двойки, които срещат затруднения със зачеването?

– Нашето семейство е поредният пример, че в момент на слабост и отчаяние съдбата се намесва и ти дава нова възможност за реализиране на мечтите. Нека всички двойки, които минават през трудния и дълъг път на зачеването, да имат постоянство и сила, защото вярата в успеха прави така, че чудесата да се случват.

Бих искала да изкажа специални благодарности и на организаторите от Инвитро България с пожелание да продължат тази благородна кауза. Надяваме се кампанията да набира все по-голяма популярност и най-важното – да носи радост на колкото се може повече двойки с репродуктивни проблеми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button