Втори рожден ден на болница „Надежда“ под наслов „Двойна доза радост“

На 13 януари от 12:30 ч. ще се отбележи втори рожден ден на МБАЛ „Надежда“ – най-голямата и модерна болница за женско здраве у нас.

Празникът под наслов „Двойна доза радост“ екипът и пациентите на болницата ще се радват на изпълненията на Детски хор „Пим Пам“, Детска вокална студия „Дъга“ и квартет „Уника“.

Гости ще бъдат и първите вече пораснали близнаци на екипа по репродуктивна медицина на д-р Георги Стаменов, от който израсна МБАЛ „Надежда“.
„Двойна доза радост“ символично вплита в едно двугодишното израстване на лечебното заведение, и факта, че тук много семейства сбъдват мечтата си за рожба – често претворена в две детски усмивки. Близнаци са и първите бебета на „Надежда“ за тази година.

За две години лекарите и акушерките в „Надежда“ посрещнаха на бял свят над 2400 бебета, като само през първия ден от 2015 г. в болницата проплакаха 8 новородени.

В лечебното заведение освен съвременно родилно и неонатологично отделение функционират най-голямата клиника по асистирана репродукция у нас, отделения по гинекология и хирургия, клиника по медицинска онкология и един диагностичен комплекс на изключително високотехнологично ниво, с модерни звена по фетална медицина, образна диагностика, клинична лаборатория, андрология, имунология, генетика.
Както преди две години, точно в 13:00 ч. в утрешния ден към небето над „Надежда“ ще полетят балони – този път с двойна доза радост, носещи искрени послания за сбъдване на най-красивите мечти!

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button