Училище за родители Моето дете във Варна

Училище за родители Моето дете във Варна

Лекциите се провеждат всяка първа събота на месеца, от 10 до 12 ч. във Варна

Grand Mall Varna, ул. „Андрей Сахаров“ 2 /„до Subaway”/
Темата за ноември е „Най-подходящите пози за кърмене и как да изградим режима на хранене“.
Декември очаквайте – „Закаляване на бебето и изграждане на детския имунитет“.
Посещението на Училище за родители „Моето дете“ е напълно безплатно.
За предварителна регистрация: moeto_dete@sbb.bg

Училището за родители е мястото, където опитни специалисти ще ти помогнат да поставиш най-доброто начало, като повярваш, че нищо, свързано с бебето не е толкова сложно, колкото изглежда.

Ще получиш отговори на всички твои въпроси за бременността
За съвременната жена този период е нещо повече от стандартните 9 месеца на очакване. Храненето на бъдещата майка, подходящите медикаменти при различни състояния, необходимите изследвания, грижите за добрия външен вид и тонизираща гимнастика… Много и най-различни теми вълнуват всяка бременна.

Ще разсееш страховете си от раждането
Естествено или секцио – винаги има начин да мине максимално безболезнено и да се превърне в онзи прекрасен и незабравим миг на първа среща с мъничето. Именно в училището за родители опитни акушерки и акушер-гинеколози ще ти помогнат да си добре информирана.

Ще си максимално подготвена за първия месец с бебето
Новородените са толкова малки, че някои родители се тревожат дори да ги гушнат. Училището за родители ти дава най-добрата подготовка за:

* Кърменето – възможно е да се сблъскаш с проблеми именно, защото не си се осведомила предварително как да започнете оптимално добре, как да поддържаш лактация, как да се справяш в моменти на криза…

* Къпането – обикновено в родителската класация на страховити неща, свързани с бебето, това стои на второ място. Малко уроци и всичко ще тръгне по… вода.

* Закаляването – има няколко елементарни правила и с тяхна помощ болестите няма да те плашат.

* Първите прегледи и консултации, както и ранна диагностика при проблеми – хубаво е да знаеш предварително какво можеш да изискваш още в родилното отделение и кои са задължителните прегледи.

* Развитието на бебето – как да отговориш на нуждите му от внимание, кои са игрите, които ще ви помогнат да общувате по-лесно, а също и как да му подпомогнеш правилното му физическо развитие.

Всеки ден с малкото човече е различен. В училището за родители ще намериш приятни и полезни контакти – и с други майки, и със специалисти. Въпросите ти ще получат точен отговор. Ще добиеш увереност, че можеш да се справиш и че бебето ще е твоят най-добър учител по пътя ви заедно.

Източник: moetodete

Още новини