Училище за родители „Моето дете“ в София

Училището за родители „Моето дете“ в София е мястото, където опитни специалисти ще ти помогнат да поставиш най-доброто начало като повярваш, че нищо, свързано с бебето не е толкова сложно, колкото изглежда.

Лекциите се провеждат в София, The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115, ет. 2, всяка втора и четвърта сряда на месеца, от 10 ч.
14 септември: „Закаляване и изграждане на детския имунитет.“
Лектор: д-р Детелина Стоичкова, педиатър, началник на детско неонатологично отделение в ПСАГБАЛ „Св. София“

28 септември: „Най-подходящите пози за кърмене и как да изградим режима на хранене.“
Лектор: Ася Иванова – доброволен консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“

Посещението на Училище за родители „Моето дете“ е БЕЗПЛАТНО и предварителна регистрация не е задължителна.

Ще получиш отговори на всички твои въпроси за бременността
За съвременната жена този период е нещо повече от стандартните 9 месеца на очакване. Храненето на бъдещата майка, подходящите медикаменти при различни състояния, необходимите изследвания, грижите за добрия външен вид и тонизираща гимнастика… Много и най-различни теми вълнуват всяка бременна.

Ще разсееш страховете си от раждането
Естествено или секцио – винаги има начин да мине максимално безболезнено и да се превърне в онзи прекрасен и незабравим миг на първа среща с мъничето. Именно в училището за родители опитни акушерки и акушер-гинеколози ще ти помогнат да си добре информирана.

Ще си максимално подготвена за първия месец с бебето
Новородените са толкова малки, че някои родители се тревожат дори да ги гушнат. Училището за родители ти дава най-добрата подготовка за:
Кърменето – възможно е да се сблъскаш с проблеми именно, защото не си се осведомила предварително как да започнете оптимално добре, как да поддържаш лактация, как да се справяш в моменти на криза…

Къпането – обикновено в родителската класация на страховити неща, свързани с бебето, това стои на второ място. Малко уроци и всичко ще тръгне по… вода.

Закаляването – има няколко елементарни правила и с тяхна помощ болестите няма да те плашат.

Първите прегледи и консултации, както и ранна диагностика при проблеми – хубаво е да знаеш предварително какво можеш да изискваш още в родилното отделение и кои са задължителните прегледи.

Развитието на бебето – как да отговориш на нуждите му от внимание, кои са игрите, които ще ви помогнат да общувате по-лесно, а също и как да му подпомогнеш правилното му физическо развитие.

Всеки ден с малкото човече е различен.

В училището за родители ще намериш приятни и полезни контакти – и с други майки, и със специалисти. Въпросите ти ще получат точен отговор. Ще добиеш увереност, че можеш да се справиш и че бебето ще е твоят най-добър учител по пътя ви заедно.

За контакти: тел.: 02 / 401 68 68

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button