Сектор по физиотерапия и рехабилитация към Болница „Д-р Щерев“

Сектор по физиотерапия и рехабилитация към Болница „Д-р Щерев“. Вече 27 години екипа на Болница „Д-р Щерев” е известен с това, че помага на хиляди жени и двойки да изпитат най-голямата семейна радост – звънкия смях на бебе у дома. Днес лечебното заведение вече е развито в многопрофилен медицински комплекс за семейно здраве. В него се предлагат пълни грижи по линията „семейно планиране – женско и мъжко репродуктивно здраве – зачеване – проследяване на бременност – раждане – следродилна рехабилитация – педиатрично проследяване”.

За да бъде напълно обхватна добрата медицинска грижа по описания път през 2013 г. в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е разкрит специализиран Сектор по физиотерапия и рехабилитация. В него квалифицирани специалисти, разполагащи с най-модерно оборудваме, предлагат специализирани процедури в помощ на пациентите, преминаващи през различните етапи от лечението на безплодие, бременността, раждането и следродилното и следоперативното възстановяване.

Съчетание от добри професионалисти и модерна апаратура за физикална терапия и рехабилитация – това определя облика на разкрития специализиран сектор на Медицински комплекс “Д-р Щерев”.

Пълна информация за всяка от предлаганите в сектора процедури можете да открите на сайта на лечебното заведение в раздел „Специализирани кабинети“ секция „Физиотерапия и рехабилитация“.

Източник:
Болница "Д-р Щерев"

Свързани статии

Back to top button