Призив за закупуване на реанимационни легла и монитори

Една майка загубила детето си, събира сили и се обръща към нас – хората, с призив за събиране на средства за оборудване на реанимационно отделение в което лежи Цвети. Обърнете внимание, тя не моли за пари за Цвети , тя моли за по – добри условия за лечението на всички други, попаднали в тази ситуация. Нека бъдем човечни, нека помогнем.

Клиниката по реанимация в УМБАЛ Плевен разполага с отлични специалисти, но като всяка друга клиника в България, има нужда от нови реанимационни легла и монитори. Вие можете да помогнете, можете да променяте съдби.

Нека помогнем да оцелеят повече деца и тогава СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА!

Прочетете молбата на една загрижена майка!

„Скъпи приятели и вие мили дечица,
Днес е ден 20- ти от гибелта на Влади и Ники. Днес е 20- тия ден, в който Цвети се бори за живота си. Нашето хубаво дете Цвети е в много тежко състояние. Сърцата ни са се свили в очакване. Молим се и се надяваме нашето момиче да оцелее. Екипът от лекари е блестящ. Хората наистина правят каквото могат. Отделението, в което се намира, в което стана чудо и Цвети оцеля, обслужва повече от 1 400 000 души на територията на Централна България. Там ежеминутно се спасяват човешки животи. Отделението се нуждае от реанимационни легла, за да може болните без опасност за живота им да се преместват до скенери и ренгени, намиращи се на други етажи и крила в болницата и монитори, за да се следи състоянието им- тези, с които разполагат са стари и неефективни.
Виждам призиви за откриване на дарителска сметка за подпомагане на нашите семейства. Не, ние не желаем пари за нас. Ние сме почернени семейства и намираме смисъл да живеем в това да се помага на другите, на живите. Искаме да помогнем за спасяването на повече човешки животи.
Приятели ПОМОГНЕТЕ! Нека се открие сметка за набиране на средства за закупуване на реанимационни легла и монитори. След закупуването те ще бъдат дарени на отделението в болницата в нашия град. Няма да се предоставят парични средства. Със събраните ще се закупят РЕАНИМАЦИОННИ ЛЕГЛА И МОНИТОРИ. Аз лично поемам ангажимента средствата да се изразходват именно за това. Всеки документ ще бъде публикуван на тази страница. Всеки човек дарил пари- ще бъде оповестяван, за да служи за пример. В случай, че се желае анонимност- ще я има. В случай, че има целеви предложения- готова съм.
Приятели, ПОМОГНЕТЕ! Нека помогнем да оцелеят повече деца и тогава СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА!“

Банковата сметка за набиране на средства

IBAN BG16 UNCR7000 1521 681656
BIC UNCRBGSF
ТИТУЛЯР : ГАЛЯ ИГНАТОВА ГОРАНОВА

Сметката е с благотворителна цел за закупуване на реанимационни легла и монитори за КАИЛ – Плевен- Реанимация към Университетска Болница Плевен .

Сайт: Справедливост за Влади, Цвети, Ники и Иван

Тел. за контакт с Галя Горанова: 0887 750 931

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button