Последен шанс да спечелите безплатно инвитро от „Ин витро център Димитров“

Последен шанс да спечелите безплатно инвитро от „Ин витро център Димитров“.
Днес е последният ден, в който може да подадете декларация за участие в благотворителната кампания за две безплатни инвитро процедури. Тя бе инициирана по повод 20 години от създаването на инвитро център „Димитров“. Декларациите може да изтеглите от сайта www.invitro.bg и да ги изпратите на podarak@invitro.bg. Тегленето на печелившите двойки ще се осъществи в предаването „Здравето отблизо“ на 9 декември от 10.30 ч. в ефира на БНТ.

На този ден Българската православна църква отбелязва зачатието на Света Анна, майката на Света Дева Мария. Според библейските писания Йоаким и Анна дълго време нямали деца. Освен личната си мъка трябвало да понасят и обществения укор, тъй като бездетството, считано за Божие наказание, не се посрещало със съчувствие. С молитва и надежда на 9 декември дошла вестта за дългоочакваната рожба, която нарекли Мария.

Д-р Йосиф Димитров

Д-р Йосиф Димитров завършва медицина в Санкт Петербург, Русия. Работи като главен асистент в Университетска АГ болница „Майчин дом” в клиниката по "Фетална медицина". Занимава с репродуктивна медицина още от 1986 г., когато участва в екипа, създал първото българско бебе в епруветка, а през 1995 основава своя клиника. Вече над 20 години помага на хората с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си. За този дълъг период, родените с негова помощ деца са над 1500. Има над 30 публикации в наши и международни списания. Членува в редица научни дружества и асоциации.

Свързани статии

Back to top button