Първа САГБАЛ „Св. София” с нова инвитро програма

За жени над 40

В Първа акушеро-гинекологична болница „Св. София” стартира специална инвитро кампания, насочена към дамите над 40 годишна възраст, съобщиха от медицинското заведение.

Инвитро програмата е плод от съвместната работа и координация между Първа САГБАЛ „Св. София” и Варненски медицински университет „Проф. Д – р Параскев Стоянов”.

Кампанията ще предоставя възможност за инвитро лечение на двойки с проблеми при зачеване, които поради възрастовата граница за инвитро, която съществува в момента не могат да се възползват от програмата за финансиране на инвитро процедури и е лечение.

Главната цел на програмата е на двойките с репродуктивни проблеми да бъде предложена програма за лечение и инвитро диагностика на преференциални цени.

Новата кампания ще започне в периода 15 май – 25 юни и ще стартира с безплатни консултации в Първа акушеро – гинекологична болница „Св. София”.

На записаните двойки с проблеми при зачеването ще бъде изготвена индивидуална програма за лечение.

Кампанията ще се осъществява от водещи експерти от двете медицински заведения, които ще бъдат ръководени от доцент д-р Емил Ковачев, от Медицински Университет, гр. Варна.

Желаещите да се включат в кампанията могат да си запишат час за преглед на:: GSM: 0878205253 и тел: 024470263

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button