„New Life“ с безплатни консултации в първия си ден на отворени врати

New Life с безплатни консултации. Екипът на най-новия ин витро център „ New Lifе“ се срещна със свои пациенти в първия Ден на отворени врати в клиниката в Пловдив.

Фоайето на болницата, която е най-горямата израелска инвестиция в областта на здравеопазването, се оказа тясно за желаещите за разговарят с водещите специалисти по проблемите на репродуктивното здраве.

Статистиката сочи, че между 1/5 и 1/7 от двойките в България страдат от безплодие. Днес, в New Life пациентите бяха консултирани безплатно от управителя гинеколог д-р Добринка Петрова, от колегата й д-р Васил Даскалов и от ембриолога д-р Мариела Даскалова.

Щастлив съм да ви приветствам в „Ню Лайф“, каза в обръщението си към гостите световно признатият специалист проф. Нери Лауфер по време на презентацията на клиниката.
Той сподели с пациентите, че е късметлия да работи в областта на репродуктивното здраве през последните 30 г. Увери, че „Ню Лайф“ им предлага една уникална комбинация от професионалисти, обучени в Израел, и високо технологично оборудване.

Тази комбинация заедно с консултантските услуги д-р Анат Сафран в лабораторната част и моите в клиничната част се надявам да ви помогнат да постигнете така важната за вас цел – да имате бебе, заяви лекарят, успял един от първите в света да реализира успешно ин витро.

Главният гинеколог на центъра д-р Георги Крумов подчерта, че пациентите имат изключителен шанс да бъдат консултирани от световно признати специалисти като проф. Лауфер. Стартира проект, при който ще се прилага индивидуален подход към всяка двойка според специфичните й нужди.

Според доц. Румен Димитров, главен ембриолог на „Ню Лайф“, съчетанието от специалисти, ноу хау, което прилага екипът и оборудването дават възможност на огромен брой пациенти да получат достъп до качествено лечение.
Клиниката гарантира сигурност и безкомпромисност в провеждането на целия процес.

След официалната презентация посетителите имаха възможност лично да разговарят и с останалите от екипа – гинекологът д-р Васил Даскалов, ембриолозите д-р Мариела Даскалова и Пламена Димитрова.

Доц. Димитров показа на гостите високотехнологичната апаратура на центъра – най-новата микроманипулационна система за ИКСИ оплождане и бенчтоп инкубатора от последно поколение, които дават възможност да се повиши успеваемостта при ин витро процедурите.
Всички останаха възхитени от изключително комфортните условия и начина на работа в модерната клиника.

Вторият ден на отворените врати в „Ню Лайф“ е насрочен за 20 септември. Тогава лекарите отново ще консултират безплатно всички желаещи. Двойките, които не са успели да се запишат за тази събота, могат да го направят на безплатния телефон 0800 13 006.

Свързани статии

Back to top button