Награда за Софарма Трейдинг за изключителен принос

General Electric присъди наградата за „Изключителен принос в дистрибуцията на продукти LUNAR GE” за 2010 г.

на своя партньор в България – Софарма Трейдинг. Наградата бе връчена в рамките на ежегодния Европейски конгрес по Радиология във Виена и годишната среща на звеното за Остеодензитометри GE LUNAR, част от дивизията Ултразвукови апарати на General Electric.
При връчването на наградата беше отчетен високия професионализъм на екипа на Софарма Трейдинг при плавното и успешно сливане на дистрибуцията на голяма апаратура за образна диагностика и ултразвукови апарати. Тази експертност е и в основата на подписания в началото на 2011 г. „One GE” Международен дистрибуторски договор между Софарма Трейдинг и General Electric.
България в лицето на Софарма Трейдинг е първата държава в Европа, подписала One GE договор и успяла успешно да изгради екип, продаващ и двата вида апаратура. Обичайната Европейска практика е на разделена дистрибуция на двата вида оборудване.
В перспектива General Electric и Софарма Трейдинг продължават усилията си на българския болничен пазар да се реализират все по-мащабни проекти и да се внедряват най-съвременни решения в областта на образната диагностика ултразвуковите системи.
Източник: Sopharma trading

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button