Можеш ли да бъдеш майка навреме?

Фондация „Майка навреме“  стартира от гр. Сливен информационната кампания „Колко е часът според твоето тяло“

На 28 юни 2015 г. в гр. Сливен на форум, организиран от „Фондация за развитие на регион Сливен“ ще бъде представена „Майка навреме“  – социалния проект на Болница за женско здраве Надежда и Тъканна банка „Биорегенерация“.

Д-р Георги Стаменов, водещ специалист по репродуктивна медицина   и заместник-председател на фондация „Майка навреме“ ще вземе участие в няколко инициативи, на които ще запознае сливенската общественост със социалният проект в подкрепа на майчинството и основната му цел – да информира жените за границите на репродуктивните им способности и възможностите им да бъдат майки – навреме.

От 11:00 ч. в зала „Галерия +“ на хотелски комплекс „Национал“  ще се проведе пресконференция, в която ще се включи и г-н Стефан Радев , Председател на Обществения съвет за развитие към „Фондация за развитие на регион Сливен“ , по чиято инициатива се осъществява събитието.

В 12:30 ч. ще се състои среща- презентация на тема  „Колко е часът според твоето тяло“, представена от д-р Георги Стаменов,  с основен акцент върху възможностите за профилактиране на репродуктивното здраве при жената .

От 14:00 ч. до 16:30 ч. са предвидени индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения от региона, които ще имат възможност да се срещнат с известния ин витро специалист и да получат компетентно мнение, свързано с въпросите за проблемното забременяване.

Татко навреме

Свързани статии

Back to top button