Мила Гроздева – Невероятно е да дариш живот!

Мила Гроздева – Невероятно е да дариш живот!

Аз съм Мила,майка на две деца-син на 12г. и дъщеря на 7год. Завършила съм ветеринарна медицина. В момента работя като крупие. След като два пъти ставах донор останах във фондацията, включвайки се в каузата повече жени да имат детенце. Донорството на яѝцеклетки е акт в който всеки може да се включи, ако има желание и възможност.

Невероятно е това да дариш живот, било под една или друга форма. Чувстваш се пълноценен, дарявайки частица от себе си, за да помогнеш на някой. Няма нищо по-хубаво от децата. Те са нашата радост. Няма по-щастлива жена от майката гушнала своята рожба. Заставам с името и лицето си зад тази кауза-донорството на генетичен материал.

Нека повече хора се включат и да помогнат на хилядите жени, които чакат някой, някъде да дари частица от себе си, за да чуят и те така мечтаното“ мамо“. Дано все повече жени се замислят какво означават децата им за тях и да направят нужното, да накарат още една жена да бъде щастлива, защото няма по-голямо богатство от децата.

Всеки желаещ да помогне може да се обърне към фондацията, където ще получи пълна информация за този велик акт – Донорството.

Back to top button