Какви обувки за бременни използвате?

Мина сезона на дебелите обувки и дойде слънчевото време, в което кандидат майките, трябва да провеждат здравословни разходки сред природата.

Какви дрехи, обувки и аксесоари да използвате и от къде да ги закупите са темите, които ще засегнем в днешната ни статия.

От гледна точка на визията, са подходящи дрехи и обувки за бременни на цветя или забавни фигури, за доброто ви настроение. Така ще направите впечатление на всички околни и ще се заредите с позитивна енергия. Разбира се, трябва да купувате само качествени облекла, които да не затрудняват вашето движение и да не притискат корема.

Еластичните колани, панталоните с широки джобове и удобните клинове са само част от подходящите стоки за вас. За щастие днес в интернет пространството ще намерите десетки магазини предлагащи страхотни хрумвания за всеки джоб и вкусови качества.

Много е важна подметката! При бременността се напълнява рязко и е възможно обувките, които сте ползвали да не съответстват вече на вашия номер и да са ви тесни или подметките да не издържат. Важно е да стъпвате на хубава подметка, за да успявате да запазите по-лесно баланс при ходене, а и в моменти в които може да ви прилошее.

Не използвайте старите ботуши на майка си, а инвестирайте в себе си и деликатния момент, в който се намирате. Така осигурявате безпроблемно износване на плода и ние вярваме, че вашето бебе ще се роди здраво и красиво.

Слушайте сърцето си и не робувайте на остарелите разбирания. Пишем това, защото сме разговаряли с някои наши читатели, близки и роднини, които твърдят, че дрехите и обувките за бременни не оказват, кой знае какво влияние върху общото ни състояние, ала това е напълно погрешно мислене, което всеки уважаващ себе си лекар ще обори на секундата.

В обобщение
Оставяме на вашата преценка заслужава ли си да се обуете удобно да се чувствате свободно, така че разходката ви да минава леко и без излишни натоварвания. Желаем ви успешно раждане на нов живот. Благодарим ви, че прочетохте статията и до нови срещи.

Back to top button