Здравни новини

Ирина Тенчева-донор на практика означава да бъдеш ангел

Казвам се Ирина Тенчева и съм майка на две деца. Заставам с лицето и сърцето си зад каузата за донорство на яйцеклетки, защото искам да популяризирам възможността и жените в България да си помагат за сбъдването на най-съкровената мечат – да родят дете!

 

 Всяка жена, която осъзнато е избрала да забременее и роди знае какъв е трепетът при очакването на двете черти от теста за бременност, при отброяването на деветте месеца и в крайна сметка – при раждането и прегръщането  на бебето.  За много влюбени хора единственият начин да преживеят тези емоции и да осмислят общия си път в борбата за дете е като получат дарен генетичен материал.

 

 Вълшебството на този вид даряване се изразява в това, че жените дават със сърцето си частица от себе си за нов живот. Всеки, който знае какво е да се бориш за дете ще разбере, че да бъдеш донор на практика означава да бъдеш ангел.

 

Когато макар и анонимно, човек сбъдне нечия мечта, тогава всичко на този свят придобива смисъл. В това вярвам аз и затова се надявам ангелите дарители да стават все повече.

 

 

 

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button