Естествено увеличаване на бюста

Твърде малко жени знаят, че могат да увеличат и стегнат бюста си по естествен начин. Повечето от тях мечтаят да се подложат на скъпата и опасна операция за поставяне на силиконови импланти, вместо да се обърнат с лице към природата.

По света съществуват голям брой билки, с чиято помощ дамите могат да увеличат размера на гърдите си. Техният редовен прием, съчетан с подходящ масаж, ще доведе до положителни резултати, без да е нужна хирургическа намеса.

Големината и формата на бюста се определя през пубертета от произвеждания в тялото хормон естроген. Някои билки съдържат в себе си природен естроген (фитоестроген) и приемът на достатъчно количество спомага изключително много нарастването, тъй като стимулира растежа на гръдната тъкан.

Сминдухът влияе върху уголемяването на бюста по два начина. Първо, той симулира подобно на естрогена действие, което по естествен път засилва женествеността. От друга страна, билката помага за производството и на друг значим за жените хормон – пролактин, който е особено важен за избягване на стерилитет и при синтеза на кърмата.

Малко хора предполагат, че добре познатата в България люцерна (червена детелина) също има благоприятно действие у жените. В тази билка се съдържат 4 вида фитоестрогени, които освен че регулират хормоните в тялото, също така насърчават работата на хипофизната жлеза.

В аптеките и специализираните магазини се предлагат и различни видове хранителни добавки, които спомагат за увеличаване размера на бюста. Повечето от тях са естествен екстракт, извлечен от билки растящи по цялото земно кълбо.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button