Донорска програма за яйцеклетки на Клиника „Ню Лайф

Заповядайте на 23 Август 2016 г от 17:30 часа в клиника Ню Лайф
Медицински център по репродуктивно здраве „ New Life стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Програмата отговаря на всички изисквания на министерство на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация.

Програмата дава възможност да изберете от базата данни донор, който да отговаря изцяло на вашите изисквания. Имате възможност да видите детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и др.

Заповядайте на 23 Август 2016 г от 17:30 часа в клиника Ню Лайф, където в ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки, ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да получат безплатна консултация от Проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране.

По ради големият интерес и лимитираният брой часове за консултации, Ви съветваме да запазите час възможно най-скоро. Всички присъстващи двойки в деня на отворените врати на тема „Донорска програма за яйцеклетки“ , които не успеят да се запишат за консултация при Проф. Нери Лауфер ще получат безплатна консултация с наш специалист в клиника „Ню Лайф“.

Програма на събитието:
Откриване от д-р Добринка Петрова
Проф. Нери Лауфер – лекция на тема „Нуждата от донорски яйцеклетки в световно измерение“
Доц. Румен Димитров/ главен ембриолог на клиника Ню Лайф/ – ще поговори за донорската програма на Ню Лайф , законови уредби в България, Евросъюза и извън него. Ще се представят решения на проблеми свързани с донорски яйцеклетки в България.

Свързани статии

Back to top button