Дни на отворени врати в МЦ за репродуктивно здраве Ню Лайф

Екипът на най-новия медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ Пловдив ви кани да посетите дните на отворени врати. Те ще се проведат на 30 август и на 20 септември 2014 г. от 10.30 и от 12.30 ч.

При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение към проблемите на инфертилитета.
Лично управителят на лечебното заведение д-р Добринка Петрова и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров и Пламена Димитрова ще ви информират за новостите при съвременните асистирани репродуктивни технологии. Посетителите ще се запознаят с персонала, с изключително комфортните условия и с начина на работа в центъра.
В „Ню Лайф“ полагаме изключителни грижи за здравето на всяка жена и затова специалистите изготвят индивидуална програма за нейното лечение. Консултант на клиниката е водещият световен специалист в областта на асистираната репродукция от болница „Адаса“ в Израел проф. Нери Лауфер.
Клиниката притежава модерна база и високотехнологично оборудване, съобразено с най-високите международни стандарти – разполага с най-новата микроманипулационна система за ИКСИ оплождане и бенчтоп инкубатор от последно поколение, който дава възможност да се повиши успеваемостта при ин витро процедурите.
Бихме се радвали, ако преди да решите да ни гостувате, позвъните на безплатния ни телефон 0800 13 006 и 032 693693
Очакваме ви в нашата модерна клиника, разположена на първия етаж в сграда “Триумф“, зад автогара „Родопи“.
Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button