Дни на донорството в МБАЛ Надежда

Четири безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка ще дари на свои пациенти болница „Надежда“ в дните на донорство от 12 до 14 декември.

Дата: 12, 13, 14 декември

От 10 ч. до 17 ч.
МБАЛ за женско здраве „Надежда“
ул. Блага вест №3
гр. София

Съвместно с фондации „Искам бебе“ и фондация „Майки за донорството“ на 12, 13 и 14 декември МБАЛ за женско здраве „Надежда“ организира Дни на донорството.

След успешния старт на инициативата миналата Коледа, за втора поредна година „Надежда“ става домакин на благородното събитие. В дните, посветени на Донорството, посетителите ще могат да получат повече информация за донорството на репродуктивен материал и да зададат своите въпроси към нашите медицински специалисти, както и към гостите ни от фондация „Майки за донорството“ и „Искам бебе“.

В рамките на събитието ще бъдат дарени четири ин витро процедури с донорска яйцеклетка на пациенти на болница „Надежда“, които отговарят на медицинските критерии за извършване на процедурата.

 Отново жива коледна елха на Надеждата ще огрее кътче от болницата, където всеки може да подари коледна играчка или да напише анонимна празнична картичка с благодарност до момичетата и момчетата, дарили частица в името на новия живот и щастието да си родител.

С много коледно настроение ще бъдат заредени трите дни, в които ще се проведе инициативата. Забавления, лакомства, приказки и истинска Баба Коледа с подаръци за най-малките ни гости ще бъдат част от празника на Надеждата.

Свързани статии

Back to top button