Ден на отворени врати в МЦ „Ню Лайф“ в София – 11.09.2015

Ден на отворени врати в МЦ „Ню Лайф“ в София – 11.09.2015

11 Септември 2015 /Петък/, 17:30 часа, гр.София – Ден на Отворени Врати на клиника „Ню Лайф“. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“ от водещия специалист, втори в света, извършил успешно човешко ин витро и консултант на „Ню Лайф“ Проф. Нери Лауфер. Събитието ще се състои в гр.София, Хотел „ Радисън“ – бална зала.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране.

Всички присъстващи двойки на деня на отворените врати в гр. София, при регистрация ще получат една безплатна консултация с наш специалист в клиника „Ню Лайф“.
При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение.

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, ще ви информират за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии. Ще имате възможност да задавате въпроси като бъдещи родители по темите, които ви вълнуват.

Още новини