Ден на отворени врати в МЦ „Ню Лайф“ в София – 11.09.2015

11 Септември 2015 /Петък/, 17:30 часа, гр.София – Ден на Отворени Врати на клиника „Ню Лайф“. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“ от водещия специалист, втори в света, извършил успешно човешко ин витро и консултант на „Ню Лайф“ Проф. Нери Лауфер. Събитието ще се състои в гр.София, Хотел „ Радисън“ – бална зала.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране.

Всички присъстващи двойки на деня на отворените врати в гр. София, при регистрация ще получат една безплатна консултация с наш специалист в клиника „Ню Лайф“.
При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение.

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, ще ви информират за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии. Ще имате възможност да задавате въпроси като бъдещи родители по темите, които ви вълнуват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button