Ден на отворени врати в МЦ „Ню Лайф“ в Пловдив – 12.09.2015

12 Септември 2015 /Събота/, 10:00 часа – Ден на Отворени Врати в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ и безплатни консултации до 16 Септември с проф. Нери Лауфер и екипа на „Ню Лайф“ за двойките, посетили деня на отворените врати.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за възможностите за консултиране. Консултациите са напълно безплатни.

При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Васил Даскалов и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, д-р Мариела Даскалова и Пламена Димитрова ще ви информират за новостите в сферата на асистирани репродуктивни технологии. Денят на отворените врати ще ви даде възможност да се запознаете и с останалата част от персонала, както и с изключително комфортните условия, които предлага първият в България Израелски център за репродуктивно здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button