Безплатни консултации във „Вита Ин Витро Център”

По случай рождения си ден на 21 януари 2015 г. – Бабинден „Вита Ин Витро Център” стартира специална кампания за двойки с репродуктивни проблеми. В рамките на следващите 3 месеца (от 21 януари до 21 април 2015 г.) всяка двойка, която посети за първи път Центъра, ще бъде консултирана детайлно напълно безплатно.

Всички пациенти на „Вита Ин Витро Център” могат да се възползват от специални бонуси за допълнителни услуги в Центъра, включително и при раждане в болница „Вита”.

Можете да си запишете час за консултация във „Вита Ин Витро Център” всеки ден между 08:00 и 16:00 ч. на тел: 02/960 49 90

За „Вита Ин Витро Център”

„Вита Ин Витро Център“ е създаден като първия Ин Витро център, част от структурата на многопрофилна болница. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.
„Вита Ин Витро Център“ разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най–съвременните технологии за асистирана репродукция.

Свързани статии

Back to top button