Безплатни консултации в Благоевград

На специалисти от "Ин Витро АГ Медицински Център Димитров"

Всяка първа събота на месеца в Благоевград безплатни консултации за двойки със стерилитет ще провежда д-р Йосиф Димитров, който е част от екипа, направил първата успешна ин витро процедура в България.

Желаещите трябва да си запишат предварително час на телефон 02/9547340 или на 0878 720 692(в работно време от 9 до 18 ч ).

Първата консултация за двойки с репродуктивни проблеми, ще се проведе на 18 октомври от 10.30 ч. до 14.30 ч. в кабинет 212 (в кабинета на д-р Катя Марценкова) на благоевградската поликлиника.

Ще припомним, че „Ин Витро АГ Медицински Център Димитров” е единственият, oдобрен за член на международната асоциация на „ин-витро” клиниките „APART” (International Association of Private Assisted Reproductive Technology Clinics and Laboratories). В центъра се извършват интраутеринни инсеминации (вътрематочни, вкл. и донорски) ин витро оплождане (IVF) , инжектиране на сперматозоиди в цитоплазмата на яйцеклетката (ICSI),TESE , TESA, MESA , GIFT, ZIFT , както и ин витро матурация на яйцеклетки (IVM). Клиниката на д-р Димитров работи с Фонда за асистирана репродукция и включва в програмата си одобрените по документи двойки без изчакване.

В момента, центърът участва в Национална благотворителната кампания „Любовта е действие 2014“ с една ин витро процедура.

Свързани статии

Back to top button