3 жизненоважни продукта за здравето на всяка бременна жена

На света едва дали съществува нещо по-важно от беритбата на плодовете от любовта на двама души. Създаването, оформянето, раждането и отглеждането на едно малко човече е способно да преобърне живота на човек в буквален и преносен смисъл.

Какво е началото на връзката

Двама души се срещат случайно, запознават се, харесват се на външен вид. Характерите първоначално не са на дневен ред, тъй като се преплитат метафизични закони, според които различните личности могат да се отблъснат или точно обратното, когато става дума за любов.

Нека все пак да анализираме какво е в главата на двамата, които след известно време ще оформят едно сплотено семейство. Никой не мисли за деца, дългосрочно обвързване и как ще премине живота им.

Всеки живее за момента, за емоцията, за секса. Да, последното малко или много бързо навлиза в главата на момчето и момичето, особено ако са навършили пълнолетие. И нещата започват да се получават…

Какво предстои

Ако прескочим няколко месеца или дори в повечето случаи – няколко години, значи вече сме на етапа на сериозното обвързване, защо не и на вече сключен брак. След брака кое е най-важното?

Появата на детето

Семейството прави опити и понякога се получава бързо, понякога по-бавно, а понякога има репродуктивни проблеми, които се решават или по-точно заобикалят с лекарски хитрини и методи.

Важно е обаче да разберете една тайна, която вече е добила толкова публичност, че може да прочетете стотици мнения в интернет по въпроса. Става дума за това

Кои са тези топ 3 продукта, нужни на всяка бременна жена

  1. Зелена енергия

Звучи като термина от сметката за тока, но всъщност е много по-различно. Зелената енергия е хранителна добавка, който съчетава в себе си три съставки, които са нужни на майчиния организъм, докато помага за развитието на бебето.

Тези три съставки са афа водорасли, спирулина и алфалфа.

Алфалфа е култура, която е призната от цял свят за номер едно, когато става дума за полезни хранителни стойности, които предава на организма. Това всъщност е позната в България житна култура – люцерна.

Корените на растението проникват толкова дълбоко в почвата, както на никое друго себеподобно. Благодарение на това люцерната достига до вещества и минерали, които не се съдържат в никое друго ядящо се растение.

Спирулината е един от най-разпространените видове водорасли, които са годни за храна. Много хора подсилват организма си през по-студените и рискови от гледна точка на болести зимни месеци, именно със спирулината.

Афа водораслите са единствените синьо-зелени водорасли, които се добиват в езерото Кламат, САЩ и стават за ядене. Това е продуктът, който съдържа най-голямо количество протеин на единица количество, сравнено дори с месото и всички останали млечни продукти.

Съчетанието от тези три компонента в Зелената енергия, правят този продукт изключително питателен и хранителен както за майката, така и за бебето й, подхранват организма, допринасят за ефективността на имунната система и спомагат за доброто състояние на човека, благодарение на широкия спектър от витамини и минерали, които съдържат в себе си.

  1. Есенциални мастни киселини

ЕМК или т. нар. храни-омега представляват съвкупност от омега 3,6,9, които са изключително важни за човешкия организъм в развитието му. Наричат се есенциални, защото са незаменими и не всички от тях могат да се възпроизвеждат от организма на човека.

Омега 3 е продукт, който се набавя предимно от сурови ядки и риба, но много хора го получават чрез употреба на хранителна добавка. Той е важен за съхранението на здрав организъм и е важен участник в някои субпроцеси на микро ниво в организма.

  1. Коензим q10

Коензимът е важен продукт в живота на човека, особено когато се достигне до определена възраст. Продуктът на АкваСорс – Коензим с хром е полезен за хора, които имат проблеми от сърдечно-съдово естество, както и при диабет.

Той е много полезен и за бременни жени, защото предоставя по-голямо количество енергия на тялото, подобрява обменните процеси в тялото, спомага за заздравяването на мускулатурата, както и подпомага родовия процес да протече по-гладко и спокойно.

Най-хубавото на тези три продукта на АкваСорс е, че те са с естествен характер, без ГМО, подходящи за веганите и че винаги може да си ги поръчате от kolastra.eu, който е дистрибутор на тези добавки. Ако желаете да научите повече за тях, може да потърсите информация в интернет или да прочетете подробна информация с видео в посочения сайт.

Свързани статии

Back to top button