Управителен съвет

Здравейте, аз съм Цветелина Тодорова!
По професия съм медицински лаборант, работя в ин витро център и работата в него ми доставя удоволствие. През 2009 г. участвах в създаването на Инвитро България – информационен портал за стерилитет, ин витро и грижи за майката и детето. От 2013 година се занимавам с благотворителна дейност и сега – 2014 г. осъществих мечтата си, създадох фондация „Любовта е действие“.

Не! Да започнем отначало!
Казвам се Цвети и съм обикновена, средностатистическа жена, която е влюбена до полуда в живота. Обичам началото на новия ден, слънцето, вятъра в косите си, а най – много обичам да помагам на хората.

Да помогнеш на някой, за който цялото щастие на света се състои единствено в това да може да създаде живот е най – ценното за мен. Работата в ин витро център ме направи съпричастна и породи желанието в мен да помагам, колкото мога.
Да съм до двойките с репродуктивни проблеми се превърна в моя мисия в живота – нещото, което ме кара да се чувствам добре и точно на мястото си.

Затова и с огромна радост се включих в създаването на Ин витро България – информационен портал в подкрепа на всички, за които най – голямата им мечта е да имат своя рожба.

Няма нищо по – ценно на този свят от това да можеш да поемеш в ръце рожбата си, която си чакал толкова дълго. Аз съм майка на две деца и това ми е добре известно.

Това, което ме прави щастлива е да помагам на хората и това е причината да започна да се занимавам и с благотворителност. През 2013 година организирахме Национална кампания „Любовта е действие”, която даде възможност на 13 двойки да получат своя шанс да се сдобият със своя рожба. Екипа на Инвитро България и фондация „Любовта е действие” ще положим усилия тя да се превърне в традиция.

Националната кампания продължава и тази година, като се надяваме, че повече хора ще се включат в нея, за да може да се раждат повече бебета и да сбъднем мечтата на повече български семейства.
Аз съм просто Цвети! Приветствам ви с Добре дошли и се надявам, че ще откриете това, което търсите на страниците на Инвитро България, а също можете да споделите идеите и усилията на фондация „Любовта е действие“!

Back to top button