Фондация „Любовта е действие“

Фондация Любовта е действие

Любовта е действие! Ние вярваме, че любовта е действие и може да спаси ако не света, то поне хиляди човешки животи. Затова протягаме ръка към всеки, който има нужда от помощ и подкрепа.

Фондация „Любовта е действие” е отворена към хората, който се нуждаят от помощ, отворена е към децата, които страдат от различни заболявания, отворена е към хората с увреждания, отворена е към всеки, който се нуждае от нас. Създадохме фондацията с ясни цели, при пълна прозрачност и с една – единствена основна точка – „Да сме от помощ!” Живеем във времена, в които е време да спрем да чакаме нещата „някак си да се случат”. Време е да спрем да мислим, че не можем да променим нищо в живота си.

Можем! Само трябва да отворим сърцата си към другите! Ние вярваме, че за да успеем да се справим, е нужно само да си вярваме взаимно и да се борим заедно за своето място под Слънцето. Всеки човек има нужда от подкрепа в определен момент в живота си. Всеки човек, без значение на социалния му статус и положение в обществото се нуждае от грижа и любов.

Фондация „Любовта е действие” подпомага: деца, болни от церебрална парализа; хора с репродуктивни проблеми; хора в неравностойно положение; хора с увреждания; съдейства за адаптацията в обществото на хора в неравностойно положение.
Понякога са нужни конкретни действия, за да се случат нещата, а понякога е нужно просто някой да повярва в нас. Ние вярваме във вас, повярвайте си и вие!

Фондация „Любовта е действие” е в подкрепа и помощ на всеки, който има нужда от верен приятел до себе си!

Back to top button